Foto Album

Flag, Svensk          100 år (+) med familien Ericsson/Hansen          Flag, Dansk"Tulle"
Näh, det er inte jag :o)  men derimod "Tulle", den lokale maskot  for byen, hvor dette projekt starter: Tullstorp, Malmö Län, i det sydlige Sverige.

Jeg har selv siden 1946 lydt navnet Torben Hansen og er født i København af danskfødte forældre. Min Morfar stammede imidlertid fra ovennævnte by, men flyttede til Danmark, nærmere betegnet København i 1884, og fik i år 1900 såkaldt dansk indfødsret.

Efternavnet Ericsson er for øvrigt gennem tiden blevet fortolket/fordansket, men jeg har valgt at benytte denne stavemåde, som navnet fremgår af kirkebogen for Tullstorp om min morfars fødsel.

Jeg har i årenes løb fået samlet en anselig mængde billedmateriale fra afdøde slægtninge, noget i pæn orden og meget i kaos, og efter en grovsortering efter ringe evne opretter jeg disse sider, dels som en familiær foto service og dels i håbet om hjælp til at få bundet nogle løse ender sammen.
Det er således "självklart" at jeg gerne modtager en e-mail - Det kunne da være særdeles hyggeligt at komme i kontakt med flere familiemedlemmer, kendte såvel som ukendte.

Siderne kan også ses som et supplement til mit slægtsforsknings projekt, der også er tilgængeligt på internettet. Familiemedlemmer er velkomne til at se indenfor og kigge med. Det kræver dog installation af programmet "Family Tree Builder" ( kan downloades gratis fra www.myheritage.com ) samt en personlig invitation fra mig.
 

Med venlig hilsen,Blad venligst