Restaurant Næsbyhoved Skov, 09/10. 


.
Et af de 5 borde, der skulle erobres. 
.
.
MENU: 

Velkomst: 
Champagne samt fyldte minikrustader. 

Forret: 
Hvidvinsdampet søtungefilet m. laksetatar, 
flamberet i Marc de Champagne.  
Hertil Julienneurter og crêmet fiskesauce.  
Vin: Chateau Remy - Pannier.  

Hovedret: 
Rosastegt kalvemørbrad. 
Hertil svampetærte i portvin, årstidens grøntsager,  
små smørristede kartofler samt kraftig kalveskysovs.  
Vin: Chateau Louis - Degrave Corbières.  

Dessert: 
Nougatparfait m. hindbærsorbet. 
Hertil Florentinerhorn m. kastaniecrême.  
Vin: Moscato.  
 

.
.
Lad os lige tage endnu en 
præsentationsrunde: 

Joan & Peter...

.
.
Else & Peter ...
 .
.
Grethe & Finn ....
 .
.
... Inge & Steen (Det er Steen t.v.).
.

Blad venligst